ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ AIRVIEW RESMED

Η πιο διάσημη πλατφόρμα AirView απο την ResMed είναι ένα ασφαλές Online λογισμικό για την απομακρυσμένη παρακολούθηση. Δίνει την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στα δεδομένα της θεραπείας είτε πρόκειται για την συσκευή CPAP (συμβατό με Airsense 10) είτε για τον αναπευστήρα (συμβατό με Lumis ST, Stellar, Astral).

Με την ασύρματη τεχνολογία AirView by ResMed, ο γιατρός σας μπορεί και επεμβαίνει άμεσα απο το ιατρείο του, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις της συσκευής σας.

Επίλυση τεχνικών προβλημάτων απο απόσταση

Με την απομακρυσμένη παρακολούθηση, δεν χρειάζεται να νιώθετε μοναξιά στο ταξίδι της θεραπείας σας. Είμαστε δίπλα σας και σας προσφέρουμε στήριξη ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε στο έπακρο της δυνατότητες της συσκευής σας. Με την τεχνολογία της απομακρυσμένης βοήθειας, η πλατφόρμα Airview απο την ResMed δίνει την δυνατότητα επίλυσης τεχνικών προβλημάτων ασύρματα, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία των μακροσκελών τηλεφωνικών επικοινωνίων ή επισκέψεων.

Τα report της θεραπείας είναι πλεόν ευκόλως διαχειρίσιμα καθώς μπορούν να "κατέβουν" απο τον πάροχο ή απο τον ίδιο τον γιατρό σας καθώς και το εργαστήριο ύπνου που σας παρακολουθεί.

ResMed Webinars & Training | AirView | Training Videos