ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Patients Care Systems Ι.Κ.Ε., όπου η ομάδα των έμπειρων επαγγελματιών του χώρου υγείας με μεράκι, φροντίδα και σεβασμό θα σας ενημερώνει για τα νέα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ελπίζοντας ότι στο μέλλον θα έχουμε την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό και άμεσο τρόπο, με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και βέβαια θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά στο κατάστημα μας ή στον χώρο σας.

           Μετά από 20ετή συνεχή παρουσία στο χώρο της υγείας και αποκατάστασης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενός εκ των ιδρυτών της εταιρείας, που είναι φυσικοθεραπευτής, ιδρύθηκε η εταιρεία με σκοπό και επίκεντρο τον άνθρωπο. Σκοπός μας η φροντίδα, η βοήθεια και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επιπλέον λαμβάνοντας υπόψιν ότι πολλοί από τους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην προμήθεια των κατάλληλων γι' αυτούς βοηθημάτων, πάντοτε οι έμπειροι επαγγελματίες υγείας του καταστήματος μας θα παρέχουν τις συμβουλές και την σωστή καθοδήγηση στους ασθενείς και τους οικείους τους. Μέλημα μας η συνεχής αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και ο εμπλουτισμός της εταιρείας, με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας μέσω της συνεχούς ενημέρωσης από τις εκθέσεις ιατροτεχνολογικών προϊόντων του εξωτερικού και της Ελλάδας.

          Διαγράφοντας μια σταθερή ανοδική πορεία στο χώρο την τελευταία πενταετία, καταφέρνει σήμερα να καταγράφει στο ενεργητικό της συνεργασίες με αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού επιτυγχάνοντας έτσι την παροχή σύγχρονων προϊόντων όπως:

 • Νοσοκομειακές κλίνες
 • Συμπυκνωτές οξυγόνου
 • Νεφελοποιητές
 • Συσκευές υπνικής άπνοιας CPAP, BiPAP, αναπνευστήρες όγκου - πίεσης
 • Συσκευές αναρροφήσεων
 • Ορθοπαιδικά είδη
 • Αναπηρικά αμαξίδια
 • Αεροστρώματα
 • Αναλώσιμα υλικά
 • Διαγνωστικές συσκευές

   ​Τα προϊόντα μας καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα των αναγκών των ασθενών με είδη υψηλών προδιαγραφών, που προκύπτουν ύστερα από τον ποιοτικό έλεγχο του προσωπικού μας. Ταυτόχρονα, το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης της Patients Care Systems είναι διαθέσιμο 24/7 για την παροχή καθοδήγησης στους ασθενείς και τους οικείους τους. Το τμήμα ειδικεύεται στη βοήθεια πασχόντων από αναπνευστικές παθήσεις, όπως χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, υπνική άπνοια κλπ.

   Κάθε προϊόν το οποίο είτε προμηθευόμαστε από το εξωτερικό είτε από την εγχώρια αγορά συνοδεύεται πάντα από το σχετικό πιστοποιητικό γνησιότητας και εγγυήσεως. Σε περίπτωση τυχόν ελαττωμάτων (εφόσον δεν έχει γίνει κακή χρήση του προϊόντος), αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του προϊόντος αυτού, χωρίς καμία οικονομική επιπλέον επιβάρυνση.

Η εταιρεία μας διαθέτει σύστημα ελέγχου και ποιότητας για την ορθή εμπορία και διακίνηση ιατροτεχνολογικών, ορθοπαιδικών και αναπνευστικών προϊόντων με πιστοποίηση κατά ISO 9001: 2015. 

Η Patients Care Systems είναι συμβεβλημένος πάροχος του ΕΟΠΥΥ από 07/06/2017 και διαθέτει δήλωση συμμόρφωσης της υπουργικής απόφασης 1348/2004 που είναι πλέον απαραίτητη (από 1/2/2013) προϋπόθεση για να αποδώσει ο ΕΟΠΠΥ στον ασφαλιζόμενο την δαπάνη για αγορά ορθοπαιδικών ειδών.

 Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες των παρακάτω εταιρειών: 

 • της ελληνικής Mobiakcare,
 • της γερμανικής Weinmann στις συσκευές CPAP, BiPAP και αναπνευστήρες
 • της γερμανικής Burmeier στην τεχνική υποστήριξη των ηλεκτρικών νοσοκομειακών κλινών
 • της γερμανικής Ottobock στα αναπηρικά αμαξίδια (χειροκίνητα και ηλεκτροκίνητα)
 • της ευρωπαϊκής αντιπροσώπου της Sunrise Medical επίσης στα αναπηρικά αμαξίδια (χειροκίνητα και ηλεκτροκίνητα)
 • της ευρωπαϊκής αντιπροσώπου της Philips Respironics στις συσκευές CPAP, BiPAP και συμπυκνωτές οξυγόνου

 

 Συμπληρωματικά, η Patients Care Systems συμμετέχει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, λαμβάνοντας ενεργά μέρος με το πρόγραμμα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, παρέχοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να παραδώσουν τις συσκευές που δεν χρησιμοποιούν στο κατάστημά της προς ανακύκλωση.

      Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, περιμένουμε να μιλήσουμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε, μέσω τηλεφώνου, του δικτυακού μας τόπου ή στο κατάστημα μας που βρίσκεται στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας 49 στο Χαλάνδρι.