Όροι χρήσης/Προσωπικά δεδομένα

 

Όροι Χρήσης  
 
Όροι χρήσης και δήλωση απορρήτου

To περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του patients-care.gr αποτελούν ιδιοκτησία της Patients Care Systems με έδρα στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας 49, Χαλάνδρι 15234, Αθήνα, Ελλάδα και διατίθενται στους επισκέπτες του κόμβου αυστηρά για προσωπική χρήση.

Copyright

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση, η επανεκπομπή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή, απόδοση του περιεχομένου της ηλεκτρονικής διεύθυνσης patients-care.gr με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, σε οποιοδήποτε μέσο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Patients Care Systems.

Ευθύνες και όροι χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του patients-care.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Κατ' εξαίρεση επιτρέπεται η αντιγραφή ή η εκτύπωση στοιχείων μόνο για το σκοπό της μελέτης και ανάλυσής τους αποκλειστικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου, υπό την προϋπόθεση ότι τα στοιχεία αυτά δε θα μεταβληθούν, αλλοιωθούν ή χρησιμοποιηθούν παραπλανητικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου.
Η Patients Care Systems δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων, ή των καταχωρήσεων τις οποίες οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τροποποιούν δίχως την παρέμβαση της.
Η Patients Care Systems δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων.
Η Patients Care Systems έχει καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε τα στοιχεία που περιέχονται στο patients-care.gr και αφορούν την ίδια να είναι ακριβή κατά το χρόνο της δημοσίευσής τους σε αυτό.
Η Patients Care Systems δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και των στοιχείων που περιέχονται σε αυτόν.
Ο χρήστης συμφωνεί εφόσον παρέχει οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες να παρέχει πάντα αληθινές και έγκυρες πληροφορίες.
Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο που τοποθετεί ή μεταδίδει μέσω των υπηρεσιών του patients-care.gr.
Απαγορεύεται η χρήση των υπηρεσιών για τη μετάδοση, προώθηση ή μεταφορά όταν το περιεχόμενο είναι:
* Παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, αγενές ή προκαλεί για οποιοδήποτε λόγο τη δυσαρέσκεια άλλων επισκεπτών.
* Παραβιάζει τα δικαιώματα κάποιου άλλου.
* Παραβιάζει κάποιο νόμο, όρο ή συμφωνητικό.
* Προωθεί multi-level marketing δραστηριότητες.
* Προωθεί ναρκωτικά, πορνογραφία, ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή εταιρία που είναι παράνομη στην Ελλάδα.
* Προωθεί το spamming ή κάποιο άλλο ανεπίτρεπτο τρόπο διαφήμισης δίχως την άδεια της Patients Care Systems.
* Περιέχει ιούς ή άλλο κώδικα, αρχεία, ή προγράμματα που είναι σχεδιασμένα να ελέγχουν, καταστρέφουν ή να περιορίζουν τη λειτουργία κάποιου software, hardware, ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.


Η επίσκεψη στο patients-care.gr αποτελεί για τους επισκέπτες ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων.